Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Брусилки

Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Акумулаторска линеарна брусилка3,6 V Li-ion, 1300mAh
402200
Нема Залиха
Карактеристики:Акумулаторската линеарна брусилка е наменета за фино брусење,  мелење, гравирање..
Аголна брусилка 115mm, 750W
403114
Нема Залиха
Мала и практична брусилка наменета за лесно сечење и брусење метал. Главни технички параметри: напон..
2,390 ден.
Аголна брусилка 125mm, 900W
403126
Нема Залиха
Мала и практична брусилка наменета за лесно сечење и брусење при работа. Главни технички парамет..
2,790 ден.
Аголна брусилка со продолжена рачка 125mm, 1200W
403127
Нема Залиха
Карактеристики:Сигурна брусилка наменета за брусење и сечење метал и градежни материјали.Главни техн..
.Главни технички параметри: Напон/фреквенција: 230V/50Hz, моќност 140W, дијаметар на ..
1,990 ден.
Мала линеарна брусилка со комплет продолжетоци, наменета е за гравирање, прецизна обработка на дрво,..
1,490 ден.
Мала линеарна брусилка со комплет продолжетоци, наменета е за гравирање, прецизна обработка на дрво,..
1,990 ден.
Мини брусилка со полнач
404121
Нема Залиха
Карактеристики Мини брусилката е наменета за фино брусење, гравирање, полирање и фино дупчење со кор..
Електрична граверка, 13W, EXTOL CRAFT
404130
Нема Залиха
Микроелектрична граверка е наменета за пишување, маркирање и декоративни работи на стакло, дрво, пла..
990 ден.
Дворачната вибрациона брусилка е наменета за брусење на дрвени површини, метални со помош на микрофи..
1,890 ден.
Дворачна вибрациона брусилка наменета за брусење дрво и и дрвени материјали, метал на пр. отстранува..
2,190 ден.
Вибрациона брусилка, 125W
407130
Нема Залиха
Карактеристики: Еднорачна брусилка наменета за  брусење на мали површини и под агол на дрвени м..
1,590 ден.
Loading...
Loading...
Loading...