Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Вибрациони Брусилки

Вибрациони Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Дворачната вибрациона брусилка е наменета за брусење на дрвени површини, метални со помош на микрофи..
1,890 ден.
Дворачна вибрациона брусилка наменета за брусење дрво и и дрвени материјали, метал на пр. отстранува..
2,190 ден.
Вибрациона брусилка, 125W
407130
Нема Залиха
Карактеристики: Еднорачна брусилка наменета за  брусење на мали површини и под агол на дрвени м..
1,590 ден.
Главни технички параметри: Наменета е за суво брусење на дрво, на пр:(дрвени плочи, мебел, врати, пр..
2,790 ден.
220V/50Hz, моќност 220W, брзина 13000 /min брусна површина 148*85mm, брусна хартија 148*85mm, т..
2,490 ден.
Вибрациона брусилка, 200W, EXTOL PREMIUM
8894003
Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ напон / фреквенција 230V / 50Hz, потрошувачка на енергија 200W, брзина 6000-1..
Ексентричната вибрациона брусилка Extol Premium, главно служи за брусење дрво, метал и пластика..
4,200 ден.
Електрична брусилка за гипскартон, 225mm, 600W, EXTOL PREMIUM
8894210
Нема Залиха
Брусилката е наменета за мазнење и брусење на гипскартон, за отрстрануњање тапети од ѕидови, остатоц..
13,900 ден.
Loading...
Loading...
Loading...