Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Столни Брусилки

Столни Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: Мала столна брусилка која е идеална за употреба во домаќинствата, за..
3,490 ден.
Брусилка столна со 2 камена, 150W, 125x12,7x шир.16mm, EXTOL CRAFT
410120
Нема Залиха
Мала столна брусилка наменета за основна обработка на метал. Со леснотија можат да се избрусат алатк..
2,490 ден.
Моќна столна брусилка дизајнирана за машинска обработка на метал. Технички параметри: напон/фреквенц..
4,690 ден.
Средно голема столна брусилка опремена со диск за брусење, каде што е важно да се избегне прегревање..
4,590 ден.
Брусилка столна со 2 камена, 350W, 150x12,7x шир.20mm, EXTOL PREMIUM, BG 35L
8892110
-3% Нема Залиха
Силна столна брусилка дизајнирана за машинска обработка на метал. Главни технички параметри: напон /..
6,190 ден. 5,990 ден.
Моќна столна брусилка дизајнирана за машинска обработка на метал. Главни технички параметри: напон /..
7,990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...