Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Аголни Брусилки

Аголни Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Мала и практична брусилка наменета за лесно сечење и брусење метал. Главни технички параметри: напон..
2,390 ден.
Аголна брусилка 125mm, 900W
403126
Нема Залиха
Мала и практична брусилка наменета за лесно сечење и брусење при работа. Главни технички парамет..
2,790 ден.
Аголна брусилка со продолжена рачка 125mm, 1200W
403127
Нема Залиха
Карактеристики:Сигурна брусилка наменета за брусење и сечење метал и градежни материјали.Главни техн..
Главни технички параметри: Практична брусилка со продолжена рачка, дизајнирана за сечење и брусење. ..
5,217 ден. 4,999 ден.
Аголна брусилка, 820W, 115mm, EXTOL INDUSTRIAL
8792004
Нема Залиха
Главни технички параметри: Мала, практична брусилка дизајнирана за сечење и брусење.. Компактните ди..
3,730 ден.
Аголна брусилка, 1010W, 125mm, EXTOL INDUSTRIAL
8792006
Нема Залиха
Главни технички параметри: Мала, практична брусилка дизајнирана за сечење и брусење.. Компактните ди..
Главни технички параметри: Практична брусилка со моќен мотор и оптимална тежина, со продол..
8,120 ден. 7,999 ден.
Аголна брусилка, 2350W, 230mm, со ротациона дршка, EXTOL INDUSTRIAL, IAG 23-230 SR
8792009
Нема Залиха
Моќна брусилка со ротациона дршка, наменета за најтешки работи при сечење и брусење. Главни тех..
8,990 ден.
Аголна брусилка со регулација на брзина 125mm, 1400W, EXTOL INDUSTRIAL
8792014
-15% Нема Залиха
Мала но екстремно моќна аголна брусилка, наменета за сечење, брусење и со помош на регулација на брз..
5,390 ден. 4,579 ден.
Аголна брусилка за брусење, сечење и полирање. Можност за подесување на брзината со потенциометар. Г..
3,390 ден.
Главни технички параметри: Брусилка дизајнирана за умерено сечење и брусење, сечење плочки, брусење ..
6,170 ден.
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 750W, дијаметар на диск 115mm, ..
2,770 ден.
Loading...
Loading...
Loading...