Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пили

Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: напон/фреквенција 230V/50Hz, 570W, агол на рез 0-45,max рез во дрво 65mm,..
2,490 ден.
Електрична циркуларна пила, 1200W, 160x2,5x20mm 24T, EXTOL CRAFT
405223
Нема Залиха
Кружна пила за праволиниско сечење на дрво и дрвени табли  до длабочина од 65 mm. Се корис..
4,190 ден.
Електрична циркуларна пила, 1200W, 185x2,5x20mm 24T, EXTOL CRAFT
405233
Нема Залиха
Кружна пила за праволиниско сечење на дрво и дрвени табли  до длабочина од 65 mm. Се корис..
4,270 ден.
Малaта електричнa циркуларна пила EXTOL CRAFT, e алатка наменета за надолжно и попреч..
5,690 ден.
Циркуларна аголна пила со метална основа, 1800W, 250mm, со лизгач и ласер
405425
Нема Залиха
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, 1800W, 4500/min, 250*1,9*30mm SK плочки 3,2m..
11,890 ден.
 Циркуларна пила со метална основа со лизгачко рамо, 1800W, 255x3x16mm T24, EXTOL CRAFT
405441
Нема Залиха
Електрична циркуларна пила за надолжно и попречно сечење дрво под агол.  Главниот технички..
15,950 ден.
Моќна убодна пила со систем за брзо менување пилови листови. Универзален прифат за сите стандарди. М..
6,595 ден.
Електрична убодна сабјаста пила 1200W
8793600
-15% Нема Залиха
Карактеристики: Пилата е наменета за сечење дрво, пластика, метали, градежни материјали, како и друг..
8,890 ден. 7,556 ден.
Циркуларна пила, наменета за рамен рез за дрво и други дрвени површини до длабочина 60mm. Применлива..
5,990 ден.
Циркуларна пила  наменета за попречни и закосени резови во дрво, иверица до длабочина од 55mm. ..
4,490 ден.
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 900W, брзина 3000-5500/min, маса 2,9..
8,729 ден.
Главни технички параметри: напон/фреквенција: 230V/50Hz, моќност: 705W, брзина: 4500/min. ..
7,290 ден.
Loading...
Loading...
Loading...