Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

За Заварување

За Заварување
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 16mm2, 35-50, за заварување до 160А, 3m гумиран кабел со месинг..
2,690 ден.
Главни технички параметри: 25mm2, 35-50, за заварување до 200А, 3m гумиран кабел за заварување ..
3,390 ден.
Кацигата е наменета за заштита на очите и лицето за време на заварување и работа со аголна брусилка...
3,190 ден.
Кацигата е наменета за заштита на очите и лицето за време на заварување и работа со аголна брусилка...
4,670 ден.
Loading...
Loading...
Loading...