Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Миксери

Миксери
Прикажи:
Подреди по:
Мешалка наменета за мешање градежни материјали како што се, малтери, лепила, бои и лакови. Електронс..
5,490 ден.
Мешалка наменета за мешање градежни материјали како што се, малтери, лепила, бои и лакови. Електронс..
7,930 ден.
Миксер за градежни смеси, двоен, 1800W, EXTOL PREMIUM
8890610
Нема Залиха
Миксерот со две глави е наменет за мешање и подготвување градежни материјали како малтер., гипс, инј..
13,490 ден.
Миксер за градежни смеси, 850W, EXTOL PREMIUM
8890611
Нема Залиха
Лесен миксер кој е наменет за еднократна изработка на смеса при градежни работи во мала мера, и..
4,790 ден.
Loading...
Loading...
Loading...