Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ударни Чекани за Дупчење

Ударни Чекани за Дупчење
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: напон фреквенција 230V/50Hz, 800W, брзина 0-1050/min, удар 0-4700/min, пр..
4,490 ден.
Ударен чекан SDS plus, 1050W, 5J, 13mm, EXTOL CRAFT
401232
Нема Залиха
Моќен ударен чекан наменет на хоби работа - дупчење во бетон и ѕид, и лесно и средно тешки работи - ..
5,870 ден.
Моќен ударен чекан за дупчење со SDS Plus прифат. Max дијаметар на бургии за бетон 30mm. Со анти-виб..
12,490 ден.
Моќен ударен чекан наменет за работа со градежни материјали како цигли, бетон, камен и дрво. Со 3 фу..
11,790 ден.
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 1500W, брзина 800/min..
7,490 ден.
Моќен ударен чекан за дупчење и кршење наменет за работа со градежни материјали како цигла, бетон, к..
6,990 ден.
Практичен ротирачки ударен чекан за дупчење во ѕид и бетон, дупчење на жлебови во порозен бетон и си..
6,590 ден.
Loading...
Loading...
Loading...