Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Дупчалки

Дупчалки
Прикажи:
Подреди по:
Ударна дупчалка 550W, EXTOL CRAFT
401163
Нема Залиха
Моќна ударна дупчалка погодна за дупчење во разни материјали, вклучувајќи, ѕидови и порозен бетон. Г..
2,270 ден.
Ударна дупчалка 750W, EXTOL CRAFT
401182
Нема Залиха
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 750w, брзина 0-3000/min, ф..
2,690 ден.
Ударна дупчалка, 1100W, EXTOL CRAFT
401190
Нема Залиха
Моќна ударна дупчалка погодна за дупчење во разни материјали, вклучувајчи и ѕидови и порозен бетон. ..
3,139 ден.
Моќна дупчалка со висококвалитетни лагери и запчаници, за професионална работа и долготрајно оптовар..
4,890 ден.
Врз основа на 1 оценувања.
Моќна дупчалка со 2 брзини, висококвалитетни лагери и запчаници, за професионална работа и долготрај..
6,690 ден.
Главни технички параметри:Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 450W, брзина 0-2800/min, прифат 3/8-2..
2,190 ден.
Моќна ударна дупчалка погодна за дупчење во различни материјали, вклучувајќи ѕидарски и порозен бето..
2,999 ден.
Напон/фреквенција 230V/50Hz, 550W, брзина 0-3000/min, почеток на удари 0-48000/min, метален футер, 1..
2,290 ден.
Ударна дупчалка со клик-лок футер,550В
8890015
Нема Залиха
 Главни технички параметри: напон/фреквенција 230V/50Hz, 550W, брзина 0-3000/min, почеток на уд..
2,490 ден.
Моќна ударна дупчалка погодна за дупчење во различни материјали, вклучувајќи ѕидарски и порозен бето..
4,190 ден.
Електрична дупчалка 850W, EXTOL PREMUM
8890033
Нема Залиха
Главни технички параметри: напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 850W, брзина 0-2800/m..
3,990 ден.
Ударна дупчалка, 1050W
8890040
Нема Залиха
Многу моќна и стабилна ударна дупчалка со моќен мотор со моќност од 1050W и футер со опсег на стегањ..
5,590 ден.
Loading...
Loading...
Loading...