Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Апарати за Заварување

Апарати за Заварување
Прикажи:
Подреди по:
Професионалните Extol® Industrial инвертори за заварување, се трета генерација апарати за M..
16,990 ден. 14,990 ден.
Професионалните Extol® Industrial инвертори за заварување, се трета генерација апарати за M..
18,990 ден. 16,990 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ напон / фреквенција 230V / 50Hz, струја на заварување 10-120А, напон без оптов..
6,990 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ напон / фреквенција 230V / 50Hz, струја на заварување 10-160А, напон без оптовару..
10,990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...