Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пумпи

Пумпи
Прикажи:
Подреди по:
Потопна пумпа за валкана вода, 400W, 8000l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414121
-15% Нема Залиха
Електричната потопна пумпа EXTOL CRAFT е наменета за дренажа на валкана вода во домашни услови,..
3,590 ден. 3,052 ден.
Електричната потопна пумпа EXTOL CRAFT е наменета за дренажа на нечиста вода во домашни услови,..
2,890 ден. 2,457 ден.
Потопна пумпа, 750W, 13000l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414141
-15% Нема Залиха
Мала потопна пумпа погодна за испумпување вода од базени, од бунар до буре, градини и куќи и секаде ..
4,439 ден. 3,773 ден.
Потопна пумпа за кал, инокс, 1100W, 16500l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414163
-15% Нема Залиха
Пумпа од нерѓосувачки челик, погодна за брзо испумпување на валкана вода од поплавените подруми, ров..
5,990 ден. 5,092 ден.
Потопна пумпа мембранска, 300W, 1400l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414170
Нема Залиха
Потопна пумпа за длабоки бунари со дијаметар од 105 mm. Погодни за наводнување градини, миење, чисте..
Потопна пумпа мембранска, 300W, 1400l/h, 20m, EXTOL CRAFT
414171
-15% Нема Залиха
Потопна пумпа за длабоки бунари со дијаметар од 105 mm. Погодни за наводнување градини, миење, чисте..
4,316 ден. 3,669 ден.
Потопна пумпа мембранска, 600W, 2000l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414175
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: Потопна пумпа за длабоки бунари со дијаметар од 105 mm. Погодни за наводн..
3,990 ден. 3,392 ден.
Мала домашна пумпа за вода-хидрофор, за чиста вода. Наменета е за зголемување на притисокот на водат..
12,790 ден. 10,872 ден.
Наменета за разни употреби во градина, викендичка и мала градба. Може да се користи за  наводну..
6,990 ден. 5,942 ден.
Наменета за разновидна употреба во градина, куќа или мала зграда. Главни технички параметри: На..
5,490 ден. 4,667 ден.
Loading...
Loading...
Loading...