Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пумпи за Бунар

Пумпи за Бунар
Прикажи:
Подреди по:
Пумпа потопна мембранска, 300W, 1400l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414170
Нема Залиха
Потопна пумпа за длабоки бунари со дијаметар од 105 mm. Погодни за наводнување градини, миење, чисте..
Потопна пумпа за длабоки бунари со дијаметар од 105 mm. Погодни за наводнување градини, миење, чисте..
4,316 ден.
Пумпа потопна мембранска, 600W, 2000l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414175
Нема Залиха
Главни технички параметри: Потопна пумпа за длабоки бунари со дијаметар од 105 mm. Погодни за наводн..
3,990 ден.
Пумпа потопна мембранска, 600W, 2000l/h, 20m, EXTOL CRAFT
414176
Нема Залиха
Потопна пумпа за длабоки бунари со дијаметар од 105 mm. Погодни за наводнување градини, миење, чисте..
4,290 ден.
Потопната пумпа е наменета за пренос на чиста вода без механички нечистотии (песок, чакал ...) од бу..
9,990 ден.
Потопната пумпа е наменета за пренос на чиста вода без механички нечистотии (песок, чакал ...) од бу..
14,590 ден.
Потопната пумпа е наменета за пренос на чиста вода без механички нечистотии (песок, чакал ...). Може..
11,490 ден.
Потопната пумпа е наменета за пренос на чиста вода без механички нечистотии (песок, чакал ...) од бу..
12,890 ден.
Loading...
Loading...
Loading...