Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Потопни Пумпи

Потопни Пумпи
Прикажи:
Подреди по:
Електричната потопна пумпа EXTOL CRAFT е наменета за дренажа на валкана вода во домашни услови,..
3,590 ден.
Електричната потопна пумпа EXTOL CRAFT е наменета за дренажа на нечиста вода во домашни услови,..
2,890 ден.
Мала потопна пумпа погодна за испумпување вода од базени, од бунар до буре, градини и куќи и секаде ..
4,439 ден.
Пумпа потопна за кал, инокс, 1100W, 16500l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414163
Нема Залиха
Пумпа од нерѓосувачки челик, погодна за брзо испумпување на валкана вода од поплавените подруми, ров..
5,990 ден.
Потопната пумпа Extol Premium е наменета првенствено за црпење на нечисти и отпадни води. ..
6,700 ден.
Потопната пумпа Extol Premium е наменета првенствено за црпење на нечисти и отпадни води. ..
15,490 ден.
Пумпа наменета за градинарски и домашни работи за време на викенд . Техички податоци: напо..
3,990 ден.
Пумпа наменета за градинарски и домашни работи за време на викенд . Техички податоци: напо..
4,590 ден.
Повеќестепена пумпа со притисок погодна за транспорт на чиста вода на повисоки места или за нав..
6,990 ден.
Потопна пумпа за кал од инокс  Главни технички параметри: напон / фреквенција: 230V/50Hz. Моќно..
6,990 ден.
Главни технички параметри: Потопна пумпа со специјална конструкција за испцрпување на нечиста вода д..
4,790 ден.
Потопна пумпа, 750W, 39.000 л / час
8895040
Нема Залиха
Екстремно моќна потопна пумпа со максимален проток од 650 л / мин (39.000 l / h = 39 m3 / h) Нејзини..
11,990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...