Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Маскирни

Маскирни
Прикажи:
Подреди по:
Церада маскирна PE непропустлива  100g/m2, 2x3m, EXTOL CRAFT
16101
Нема Залиха
Зајакната PE покривна церада со маскирен дезен со зголемена отпорност против UV зрачење и временски ..
Церада маскирна PE непропустлива  100g/m2, 2x7m, EXTOL CRAFT
16102
Нема Залиха
Зајакната PE покривна церада со маскирен дезен со зголемена отпорност против UV зрачење и временски ..
Церада маскирна PE непропустлива 100g/m2, 3x4m EXTOL CRAFT
16103
Нема Залиха
Зајакната PE покривна церада со камуфлажен дезен со зголемена отпорност против UV зрачење и временск..
Церада маскирна PE непропустлива, 100g/m2,3x5m  EXTOL CRAFT
16104
Нема Залиха
Зајакната PE покривна церада со камуфлажен дезен со зголемена отпорност против UV зрачење и временск..
Церада маскирна PE непропустлива 100g/m2, 4x5m, EXTOL CRAFT
16105
Нема Залиха
Зајакната PE покривна церада со камуфлажен дезен со зголемена отпорност против UV зрачење и временск..
Церада маскирна PE непропустлива 100g/m2, 4x6m, EXTOL CRAFT
16106
Нема Залиха
Зајакната PE покривна церада со камуфлажен дезен со зголемена отпорност против UV зрачење и временск..
Церада маскирна PE непропустлива 100g/m2, 5x8m, EXTOL CRAFT
16107
Нема Залиха
Зајакната PE покривна церада со камуфлажен дезен со зголемена отпорност против UV зрачење и временск..
Церада маскирна PE непропустлива 100g/m2, 6x10m, EXTOL CRAFT
16108
Нема Залиха
Зајакната PE покривна церада со камуфлажен дезен со зголемена отпорност против UV зрачење и временск..
Церада маскирна PE непропустлива 100g/m2, 8x12m, EXTOL CRAFT
16109
Нема Залиха
Зајакната PE покривна церада со камуфлажен дезен со зголемена отпорност против UV зрачење и временск..
Церада мааскирна PE непропустлива 100g/m2, 10x15m, EXTOL CRAFT
16110
Нема Залиха
Зајакната PE покривна церада со маскирен дезен со зголемена отпорност против UV зрачење и временски ..
Главни технички параметри:умерено силна  PE полиетиленска церада во зелена боја двострано кашир..
790 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 5x8m, PE
16127
Нема Залиха
Главни технички параметри:Умерено силна церада во зелено-сина боја двострано каширана и за..
Loading...
Loading...
Loading...