Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Секири и Клинови

Секири и Клинови
Прикажи:
Подреди по:
Секира со квалитетна чешка букова дршка, 600g, дршка 36cm, EXTOL PREMIUM
8871020
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: 600g опис: дршка 36cm норми: DIN 5131, GS ..
519 ден. 441 ден.
Секира со квалитетна чешка букова дршка, 800g, дршка 40cm, EXTOL PREMIUM
8871021
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: 800g опис: дршка 40cm норми: DIN 5131, GS ..
587 ден. 499 ден.
Секира со квалитетна чешка букова дршка, 1000g, дршка 45cm, EXTOL PREMIUM
8871022
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: 1000g опис: дршка 45cm норми: DIN 5131, GS ..
770 ден. 655 ден.
Секира со квалитетна чешка букова дршка, 1400g, дршка 70cm, EXTOL PREMIUM
8871027
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: 1400g опис: дршка 70cm норми: DIN 7294, GS ..
990 ден. 842 ден.
Loading...
Loading...
Loading...