Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Разно

Разно
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: : -30/+50°C внатрешен и надворешен, парафинско полнење. ..
99 ден.
Мачета со најлон дршка, 440mm,
8877201
Нема Залиха
целосна должина 440mm, аголот од 135° овозможува поефикасно користење на силата при кастрењ..
Мрежа за прозорец, против инсекти, 90x150cm, бела, EXTOL CRAFT
99106
Нема Залиха
Спречува влегување на штетници, комарци, оси, пајаци, муви, итн. Лесна инсталација со леплива лента ..
Мрежа за прозорец, против инсекти, 100x130cm, бела, EXTOL CRAFT
99110
Нема Залиха
Спречува влегување на штетници, комарци, оси, пајаци, муви, итн. Лесна инсталација со леплива лента ..
Мрежа за прозорец, против инсекти, 130x150cm, бела, EXTOL CRAFT
99122
Нема Залиха
Спречува влегување на штетници, комарци, оси, пајаци, муви, итн. Лесна инсталација со леплива лента ..
Мрежа за прозорец, против инсекти, 150x180cm, бела, EXTOL CRAFT
99130
Нема Залиха
Спречува влегување на штетници, комарци, оси, пајаци, муви, итн. Лесна инсталација со леплива лента ..
Loading...
Loading...
Loading...