Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Брусилки

Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Поради квалитетните композитни материјали од кои е направена, брусилката има амалени вибрации при ра..
1,790 ден.
Пневматската линеарна брусилка е дизајнирана за фино брусење, отстранување остатоци, глода..
1,289 ден.
Пневматската аголна брусилка е наменета за сечење и брусење на метали и градежни материјали со корис..
3,349 ден.
Пневматската ексцентрична брусилка е наменета за брусење на дрво, метал, пластика, глет маса и кит, ..
3,290 ден.
Loading...
Loading...
Loading...