Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Линеарни Брусилки

Линеарни Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Поради квалитетните композитни материјали од кои е направена, брусилката има намалени вибрации при р..
1,790 ден.
Поради квалитетните композитни материјали од кои е направена, брусилката има намалени вибрации, пого..
2,790 ден.
Композитно тело. Чаура 6mm и 3mm.вртежи без отповарување 170/min, потреба од воздух 127/min, ра..
2,690 ден.
Пневматската ексцентрична брусилка е наменета за брусење на дрво, метал, пластика, глет маса и кит, ..
6,290 ден.
Пневматската линеарна брусилка е дизајнирана за фино брусење, отстранување остатоци, глода..
1,970 ден.
Пневматската линеарна брусилка е дизајнирана за фино брусење, отстранување остатоци, глода..
1,289 ден.
Loading...
Loading...
Loading...