Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ударни Чекани

Ударни Чекани
Прикажи:
Подреди по:
Пневматски ударен чекан наменет за градежни работи, отворање дупки во бетон, сечење цигли и др. Глав..
1,990 ден.
Пневматски ударен чекан е наменет за работа со градежни материјали (отворање канали, засеци и отвори..
1,230 ден.
Loading...
Loading...
Loading...