Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Мултимери и Тестери на напон

Мултимери и Тестери на напон
Прикажи:
Подреди по:
Дополнителен параметар: Мерни опсези: DC напон 2/20/200 / 300V, наизменичен напон 2/20/200 / 300..
599 ден. 509 ден.
Дигитален мерач за влажност, EXTOL CRAFT
417440
-15% Нема Залиха
Дигитален апарат за мерење на содржината на влага во дрво, малтер и слични материјали. Dополни..
990 ден. 842 ден.
Мерач на потрошувачка на електрична енергија - ватметар, мери kW, kWh, CO2
43900
-15%
Мерење: Актуелната моќност на приклучениот потрошувач изразена во kW со што може дасе провери дали у..
779 ден. 662 ден.
Главни технички параметри: тестер за напон, 100-250V, должина 190mm, плоснат шрафцигер (-)3,5mm, опс..
99 ден. 84 ден.
Дополнителни параметри: опсег на фреквенција 50-60Hz, индикатор за звук и светлина со пр..
690 ден. 587 ден.
Главни технички параметри:влажност на средина на мерење 45-75%,пластично тело тестирано за оптоварув..
127 ден. 108 ден.
Главни технички параметри::снимање на максимум и само измерените вредности, безконтактна детекција н..
1,850 ден. 1,573 ден.
Loading...
Loading...
Loading...