Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Мерни инструменти

Мерни инструменти
Прикажи:
Подреди по:
Дополнителен параметар: Мерни опсези: DC напон 2/20/200 / 300V, наизменичен напон 2/20/200 / 300..
599 ден.
Дигитален мерач за влажност, EXTOL CRAFT
417440
Нема Залиха
Дигитален апарат за мерење на содржината на влага во дрво, малтер и слични материјали. Dополни..
990 ден.
Мерење: Актуелната моќност на приклучениот потрошувач изразена во kW со што може дасе провери дали у..
779 ден.
Дигитален мултиметар, молив, True RMS, автоматски избор на опсег, EXTOL PREMIUM
8831252
Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ Стандарди:600V CAT III, CE Дополнителен параметар :опсег на мерење: DC / AC..
1,990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...