Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Разно

Разно
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 60пар-3,0x12mm, 50пар-3,0x16mm, 40пар-3,0x20mm, 50пар-3,5x20mm, 40па..
335 ден.
Завртки за дрво12 димензии, сет 2000пар,  EXTOL CRAFT
1441
Нема Залиха
Главни технички параметри: 350пар-3,0x16mm, 280пар-3,0x20mm, 220пар-3,0x25mm, 250пар-3,5x20mm,&..
Завртки со типли, 4 димензии, сет 170пар,  EXTOL CRAFT
1445
Нема Залиха
Главни технички параметри: 350пар-3,0x16mm, 280пар-3,0x20mm, 220пар-3,0x25mm, 250пар-3,5x20mm,&..
Универзала крпа, Сет од 4 парчиња, 32x32cm, микрофибер 250 г / м2
17101
Нема Залиха
Главни технички параметри: 32x32cm Опис: Микрофибер 250 г / м2 Информативен текст: Боите може да ..
159 ден.
Крпа за во бања, 40x40cm, микрофибер 280 г / м2
17104
Нема Залиха
Главни технички параметри: 40x40cm, Опис: Микрофибер 280 г / м2 Информативен текст: Боите може да..
75 ден.
Крпа за во кујна, 30x30cm, микрофибер 330 г / м2
17106
Нема Залиха
Главни технички параметри: 30x30cm Опис: Микрофибер 330 г / м2 ..
70 ден.
Термостатска глава за радијатор,се програмира
43830
Нема Залиха
Карактеристики:Програбилен термостат е идеален асистент за оптимизирање на греење во станови, куќи, ..
Полица за микробранова печка, метална, бела, носивост 40kg, EXTOL CRAFT
600036
Нема Залиха
Полица за микробранова печка, метална, бела, ширина на носечки шини 43mm, прилагодлива длабочина 35,..
990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...