Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Дворачни Батерии

Дворачни Батерии
Прикажи:
Подреди по:
Батерија за мијалник, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85002
Нема Залиха
Батерија за мијалник, Главни технички параметри: керамички вентил, chrom, BALLETTO..
Батерија за мијалник, за студена вода, BALLETTO
85040
-25% Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост, се причините ..
990 ден. 743 ден.
Батерија за мијалник, за студена вода, ѕидна, со правоаголна цевка 20cm, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85041
-25% Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините з..
925 ден. 694 ден.
Батерија за мијалник, за студена вода, S-цевка 25cm, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85042
-25% Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините з..
955 ден. 716 ден.
Батерија за мијалник, за студена вода, ѕидна, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85044
-25% Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините з..
689 ден. 517 ден.
Вентил, 1/2", chrom, BALLETTO
85046
-25%
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, долговечност и доверливост се причините ..
539 ден. 404 ден.
Loading...
Loading...
Loading...