Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Еднорачни Батерии

Еднорачни Батерии
Прикажи:
Подреди по:
Батерија за мијалник, цевка  22cm, 35mm, chrom, BALLETTO
81001
-25% Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините з..
1,507 ден. 1,130 ден.
Батерија за мијалник, цевка 10cm, 35mm, chrom, BALLETTO
81002
-25% Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром - завршна обработка, широк избор на додатоци, издржливост и доверл..
1,275 ден. 956 ден.
Батерија за биде,Главни технички параметри: MAT, Balletto..
1,298 ден. 974 ден.
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm, chrom, BALLETTO
81016
-25%
Безвременски дизајн, полиран хром , широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините ..
1,770 ден. 1,328 ден.
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm chrom, BALLETTO
81020
Нема Залиха
Главни технички параметри:Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm chrom, BALLETTO..
Батерија кујнска за садопер, телескопска, закривена цевка Ј, chrom, BALLETO
81029
Нема Залиха
Главни технички параметри: Батерија кујнска за садопер, телескопска, закривена цевка Ј, chrom ..
Батерија за туш,100mm,CHROM,40mm тивок миксер
84106
Нема Залиха
Главни технички параметри:Батерија за туш,100mm,CHROM,40mm тивок миксер..
Loading...
Loading...
Loading...