Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Opera

Opera
Прикажи:
Подреди по:
Батерија за мијалник, цевка  22cm, 40mm, SEDAL, chrom, OPERA
83001
-25%
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
2,452 ден. 1,839 ден.
Батерија за мијалник, цевка  22cm, 40mm, SEDAL, mat, OPERA
83001M
-25% Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
2,830 ден. 2,123 ден.
Батерија за мијалник, цевка 9cm, 40mm, SEDAL, chrom, OPERA
83002
-25%
Новата линија на комфорни батерии Opera, му дава на робусниот дизајн, помеки форми, удобни за вашите..
2,727 ден. 2,045 ден.
Батерија за мијалник/садомер ѕидна , 150mm, права цевка 20cm, 40mm, SEDAL, chrom, OPERA
83007
-25%
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3,495 ден. 2,621 ден.
Батерија за мијалник/садомер ѕидна, 150mm,  права цевка 20cm, 40mm, SEDAL, mat, OPERA
83007M
-25% Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3,497 ден. 2,623 ден.
Батерија за мијалник/садопер, ѕидна, 150mm, закривена цевка 20cm, 40mm, SEDAL, chrom, OPERA
83011
-25%
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3,580 ден. 2,685 ден.
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 40mm, SEDAL, chrom, OPERA
83016
-25%
Новата линија на комфорни батерии Opera, му дава на робусниот дизајн, помеки форми, удобни за вашите..
3,487 ден. 2,615 ден.
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 40mm, SEDAL, mat, OPERA
83016M
-25% Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3,390 ден. 2,543 ден.
Батерија за мијалник, цевка  15cm, 40mm, SEDAL, chrom, OPERA
83018
-25% Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
2,600 ден. 1,950 ден.
Батерија за мијалник, цевка  15cm, 40mm, SEDAL, mat, OPERA
83018M
-25% Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
2,890 ден. 2,168 ден.
Батерија за мијалник  телескопска, со туш, должина на црево 150cm, 40mm, SEDAL, chrom, OPERA
83019
-25%
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3,690 ден. 2,768 ден.
Батерија за мијалник  телескопска, со туш, должина на црево 150cm, 40mm, SEDAL, mat, OPERA
83019M
-25% Нема Залиха
Нежна елеганција на форми, тројно полирани, масивен дизајн, едноставно ракување и тивка работа, брен..
3,890 ден. 2,918 ден.
Loading...
Loading...
Loading...