Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Одвртувачи и Битови

Одвртувачи и Битови
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: Адаптери за дупчалка, 1/4"-3/8"-1/2", EXTOL CRAFT..
249 ден.
Квалитетот е природно да се очекува. Затоа Hex и Тorx L-клучевите FORTUM се направени од класа ..
890 ден.
Главни технички параметри: SW 2, L 100mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
179 ден.
Главни технички параметри: SW 4, L 150mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
219 ден.
T-клуч имбус, SW 6, L 150mm, FORTUM
4710116
Нема Залиха
Главни технички параметри: SW 6, L 150mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
249 ден.
Главни технички параметри: SW 8, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
299 ден.
Главни технички параметри: SW 10, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936 ..
379 ден.
Главни технички параметри: SW 12, L 200mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936   ..
479 ден.
Квалитетот е природно да се очекува. Затоа Hex и Тorx L-клучевите FORTUM се направени од к..
1,064 ден.
L-клучеви TORX со отвор, продолжени, сет 9пар, TTa 10-15-20-25-27-30-40-45-50, FORTUM
4710202
Нема Залиха
Квалитетот е природно да се очекува. Затоа Hex и Тorx L-клучевите FORTUM се направени од к..
1,175 ден.
Главни технички параметри: T 10, L 100mm материјал: 61CrV5 норма: DIN ISO2936 ..
190 ден.
Loading...
Loading...
Loading...