Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Комбинирани Сетови Рачен Алат

Комбинирани Сетови Рачен Алат
Прикажи:
Подреди по:
Сет рачен алат 39пар, клуч со крцкало 1/2" CrV, EXTOL PREMIUM
6563
Нема Залиха
Главни технички параметри:  1/2" опис: крцкало 1/2", насадни клучеви 8-24mm, клучеви&..
5,890 ден.
Сет рачен алат 35пар, CrV, EXTOL CRAFT
6581
Нема Залиха
Главни технички параметри: материјал: CrV ..
1,290 ден.
Клуч со крцкало 1/4", 45заби, насадни клучеви (1/4") 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13mm, чекан..
2,790 ден.
Сет рачен алат, 23пар, розев, EXTOL CRAFT
6595
Нема Залиха
Главни технички параметри: 6, 8, 10, 13mm опис батерија,клешти комбинирани и со секач 160mm, ме..
990 ден.
Сет рачен алат, 65пар, CrV, 1/4", 3/8" EXTOL CRAFT
6598
Нема Залиха
Главни технички параметри: 20пар - битови, SL 3-4-5-6-6, PH 0-1-2-2-3, HEX 3-4-5-6, T 10-15-20-25-30..
Сет рачен алат 57пар. 1/4", EXTOL CRAFT
6599
Нема Залиха
сет рачен алат со крцкалка 1/4", наменет за хоби употреба. 57пар. ..
Loading...
Loading...
Loading...