Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Сет Крцкала и Насадни Клучеви

Сет Крцкала и Насадни Клучеви
Прикажи:
Подреди по:
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (48заби) насадни клучеви: 1/2" 8-9-10-..
5,990 ден.
Насадни клучеви сет 50пар, 1/2" и 1/4", 61CrV5, FORTUM
4700002
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (48заби), 1/4" (48заби) насадни клучев..
7,590 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48заби) насадни клучеви: 1/4" 4-5-5,5..
3,170 ден.
Технички параметри  материјал: 61CrV5 насадни клучеви продолжени: 1/2" HEX5-6-7-8-10-..
2,990 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48T), 1/2" (72T) насадни клучеви: 1/4..
8,850 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 насадни клучеви продолжени: 1/4" 4-5-5,5-6-7-8-9-10-..
3,108 ден.
Насадни клучеви и битови, сет 45пар, 1/4", 61CrV5, FORTUM
4700013
Нема Залиха
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/4" (48заби) насадни клучеви: 1/4" 4-5-5,5..
4,180 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкало: 1/2" (72заби) клуч рачка L: 1/2" 350mm, нас..
6,950 ден.
Технички параметри: материјал: 61CrV5 насадни клучеви  продолжени: 1/2" E12-14-18, T40-45-..
4,290 ден.
Рачен алат со насадни клучеви MULTI-LOCK, сет 19пар, 1/4", 61CrV5, FORTUM
4700031
Нема Залиха
Профилот FORTUM Multilock ™, карактеристичен со дванаесет заоблени внатрешни заби може да..
2,975 ден.
Главни технички параметри: материјал: 61CrV5 крцкалка: 1" (550mm, 24заби), насадни клучеви на 1..
29,990 ден.
Насадни клучеви сет 75пар, 1/4", 1/2", CrV, EXTOL PREMIUM
6521
Нема Залиха
Главни технички параметри: материјал: CrV: крцкалка 1/4" (45заби), мали насадни клучеви: 4..
4,120 ден.
Loading...
Loading...
Loading...