Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Клешти за Поп Нитни

Клешти за Поп Нитни
Прикажи:
Подреди по:
Клешта за поп нитни 2,4-6,4mm, 260mm FORTUM
4770611
Нема Залиха
Специјалниот дизајн на дршките овозможува употреба до 40% помала сила за работа. Вилици направени од..
Клешта за слепи нитни, 330mm, 2,4-3,2-4,0-4,8-6,4mm, FORTUM
4770614
Нема Залиха
Уникатните клешти за нитни, Fortum содржат неколку патентирани дизајни. Специјалниот дизајн на дршки..
Клешта за нитни, M3-M12, 340mm, нитни со навој M3-M4-M5-M6-M8-M10-М12, FORTUM
4770633
Нема Залиха
Главни технички параметри: M3-M12, 340 mm Нитни M3-M4-M5-M6-M8-M10-M12 материјал: CrMoV ..
2,890 ден.
Продолжеток за клешта за нитни, 80mm, FORTUM
4770680
Нема Залиха
Главни технички параметри: 80mmЗа клешти за нитни Fortum и Extol Premium 4770613 и 88..
Нитни за поп клешта, сет од 40пар.М3-М8, галванизиран челик
4770681
Нема Залиха
Технички податоци: M3-5пар, M4-5пар, M5-10пар, M6-10пар, M8-10пар материјал: челик ..
315 ден.
Loading...
Loading...
Loading...