Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Клешти за Арматура

Клешти за Арматура
Прикажи:
Подреди по:
Клешти за сечење арматура, 225mm/9", FORTUM
4900101
Нема Залиха
Главни технички параметри:: 225mm/9", материјал: 61CrV4 ..
990 ден.
Клешти за сечење арматура, 350mm/14", FORTUM
4900114
Нема Залиха
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
1,790 ден.
Клешти за сечење арматура, 450mm/18", FORTUM
4900118
Нема Залиха
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
1,990 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
2,990 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
4,004 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
4,587 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
584 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
1,150 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
1,260 ден.
Сечивата направени од хром ванадиум челик 61CrV4, и покрај нивната висока цврстина ја задржуваат сил..
1,990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...