Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Електричарски Клешти

Електричарски Клешти
Прикажи:
Подреди по:
Клешта комбинирана, 160mm, 1000V, VDE, EXTOL PREMIUM
8813170
-4% Нема Залиха
Главни технички параметри: Сертифицирани VDE за работа со проводници под напон од 1000V. С..
627 ден. 599 ден.
Главни технички параметри: Сертифицирани VDE за работа со проводници под напон од 1000V. С..
759 ден. 699 ден.
Главни технички параметри: 160mm, сертифицирани VDE за работа со проводници под напон од 1000V...
643 ден. 599 ден.
Главни технички параметри: VDE сертифицирани за работа  со  проводници под напон до 1000V...
455 ден. 399 ден.
Главни технички параметри: 160mm, сертифицирани VDE за работа со проводници под напон од 1000V...
470 ден. 449 ден.
Клешти на оджилување кабел, 160mm, 1000V, VDE, EXTOL PREMIUM
8813180
Нема Залиха
Главни технички параметри: Сертифицирани VDE за работа со проводници под напон од 1000V. Секое ..
590 ден.
Loading...
Loading...
Loading...