Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Клешти за Сечење Цвикцангли

Клешти за Сечење Цвикцангли
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: должина 160mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
642 ден. 549 ден.
Главни технички параметри: должина 180mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
755 ден. 599 ден.
Главни технички параметри: должина 200mm материјал: 61CrV5, тврдост 58-62 HRC, норми: TÜV/GS, D..
734 ден. 699 ден.
Главни технички параметри: 200mm, материјал: 61CrV5, стандарди: TÜV/GS, DIN ISO5748 ..
849 ден. 799 ден.
Мали големини, тенки вилици и еднострано острени сечива, калени до тврдост HRC 60, прават од&nb..
599 ден.
Мали големини, тенки вилици и еднострано острени сечива, калени до тврдост HRC 60, прават од&nb..
649 ден.
Мали големини, тенки вилици и еднострано острени сечива, калени до тврдост HRC 60, прават од&nb..
699 ден.
Fortum клештите се VDE сертифицирани за работа под напон до 1000V. Секое парче е поединечно тестиран..
1,100 ден.
Клешти за сечење на кабел, 200mm, max. дијам.на пресечениот кабел 12mm, FORTUM
4770423
Нема Залиха
Fortum клештите се VDE сертифицирани за работа под напон до 1000V. Секое парче е поединечно тестиран..
1,350 ден.
Клешти за сечење на кабел, 240mm, max. дијам.на пресечениот кабел 15,5mm, FORTUM
4770425
Нема Залиха
Fortum клештите се VDE сертифицирани за работа под напон до 1000V. Секое парче е поединечно тестиран..
1,727 ден.
Хоби серија на клешти за нормална употреба во домаќинството. Клештите  во оваа серија се к..
137 ден.
Loading...
Loading...
Loading...