Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Чекани

Чекани
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: дрвена рачка: 100g норма: DIN 1041, GS ..
99 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 200g норма: DIN 1041, GS ..
115 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 300g норма: DIN 1041, GS ..
167 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 400g норма: DIN 1041, GS ..
199 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 500g норма: DIN 1041, GS ..
230 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 600g норма: DIN 1041, GS ..
267 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 800g норма: DIN 1041, GS ..
279 ден.
Главни технички параметри: дрвена рачка: 1000g норма: DIN 1041, GS ..
315 ден.
Чекан, 1500g, EXTOL CRAFT
2015A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 1500g норма: DIN 1041, GS ..
438 ден.
Loading...
Loading...
Loading...