Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Машински Чекани

Машински Чекани
Прикажи:
Подреди по:
Чекан, 100g, EXTOL CRAFT
2001A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 100g норма: DIN 1041, GS ..
99 ден.
Чекан, 200g, EXTOL CRAFT
2002A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 200g норма: DIN 1041, GS ..
115 ден.
Чекан, 300g, EXTOL CRAFT
2003A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 300g норма: DIN 1041, GS ..
167 ден.
Чекан, 400g, EXTOL CRAFT
2004A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 400g норма: DIN 1041, GS ..
199 ден.
Чекан, 500g, EXTOL CRAFT
2005A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 500g норма: DIN 1041, GS ..
230 ден.
Чекан, 600g, EXTOL CRAFT
2006A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 600g норма: DIN 1041, GS ..
267 ден.
Чекан, 800g, EXTOL CRAFT
2008A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 800g норма: DIN 1041, GS ..
279 ден.
Чекан, 1000g, EXTOL CRAFT
2010A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 1000g норма: DIN 1041, GS ..
315 ден.
Чекан, 1500g, EXTOL CRAFT
2015A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 1500g норма: DIN 1041, GS ..
438 ден.
Чекан, 2000g, EXTOL CRAFT
2020A
Нема Залиха
Главни технички параметри: дрвена рачка: 2000g норма: DIN 1041, GS ..
569 ден.
Метален чекан, 1000g, EXTOL CRAFT
2310A
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1000g норма: DIN 6475, GS ..
355 ден.
Метален чекан, 1250g, EXTOL CRAFT
2312A
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1250g норма: DIN 6475, GS ..
370 ден.
Loading...
Loading...
Loading...