Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Перфоратори

Перфоратори
Прикажи:
Подреди по:
внатрешни димензии на нитни 2.5-3-3.5-4-4.5-5, димензии на бод внатершен 4/ надворешен 8mm ..
299 ден.
Loading...
Loading...
Loading...