Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Еластични Јажиња и Затезни Ленти

Еластични Јажиња и Затезни Ленти
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 5m x 25mm, max.800kg опис: сила на оптегнување : 800daN, нормална сила на..
329 ден.
Ремен за затегање со кука и крцкало, 8mx25mm, max 800kg
8861133
Нема Залиха
Главни технички параметри: 8m x 25mm, max.800kg опис: сила на оптегнување : 800daN, нормална сила на..
Ремен за затегање со кука и крцкало, 5mx25mm, сет 2пар. max 800kg
8861136
Нема Залиха
Главни технички параметри: 5m x 25mm, сет 2пар. max.800kg опис: сила на оптегнување LC: 800dakN, нор..
Главни технички параметри: 5m x 35mm, max.2t опис: сила на оптегнување LC: 2kN, нормална сила на опт..
699 ден.
Ремен за затегање со кука и крцкало, 8mx35mm, max. 2000kg,
8861143
Нема Залиха
Главни технички параметри: 8m x 35mm, max.2t опис: сила на оптегнување LC: 2kN, нормална сила на опт..
Ремен за затегање со кука и крцкало, 8mx35mm, сет 2пар. max.2000kg
8861146
Нема Залиха
Главни технички параметри: 8m x 35mm, сет 2пар. max.2t опис: сила на оптегнување LC: 2kN, нормална с..
Loading...
Loading...
Loading...