Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Заштитна Опрема

Заштитна Опрема
Прикажи:
Подреди по:
Универзална големина, перничиња од пена, прекриени со пластика заради заштита од остри предмети, со ..
319 ден.
Штит за цело лице со држач за слушалки, проѕирни поликарбонатни
8856580
Нема Залиха
Главни технички параметри: стабилен држач за глава, со висока отпорност на удар и прскање, лесн..
455 ден.
Главни технички параметри: заштитен штит за производ 8856580, опис: проѕирен поликарбонат ..
230 ден.
Главни технички параметри: стабилен држач за глава, со висока отпорност на удар, лесна промена ..
635 ден.
Главни технички параметри: за заштитен штит 8856582 опис: жичана мрежа ..
299 ден.
Работни ракавици, ватирани без прсти, големина  L/10", EXTOL PREMIUM
8856607
Нема Залиха
Главни технички параметри: Зајакнати дланки со влошки, отвори за вентилација на страната на прс..
790 ден.
Loading...
Loading...
Loading...