Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Менгемиња и Стеги

Менгемиња и Стеги
Прикажи:
Подреди по:
Менгеме со наковална 100mm, SG железо
4752612
Нема Залиха
Менгемето е изработено од специјално густо железо со сфероиден графит (SG Iron), благодарение на што..
Менгеме со наковална 125mm, SG железо
4752613
Нема Залиха
Менгемето е изработено од специјално густо железо со сфероиден графит (SG Iron), благодарение на што..
Менгеме со наковална 150mm, SG железо
4752614
Нема Залиха
Менгемето е изработено од специјално густо железо со сфероиден графит (SG Iron), благодарение на што..
Главни технички параметри: вртливите вилици овозможуваат брзо стегање и отворање. Teх. податоци: 450..
727 ден.
Loading...
Loading...
Loading...