Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Менгемиња

Менгемиња
Прикажи:
Подреди по:
Менгеме со наковална 100mm, SG железо
4752612
Нема Залиха
Менгемето е изработено од специјално густо железо со сфероиден графит (SG Iron), благодарение на што..
Менгеме со наковална 125mm, SG железо
4752613
Нема Залиха
Менгемето е изработено од специјално густо железо со сфероиден графит (SG Iron), благодарение на што..
Менгеме со наковална 150mm, SG железо
4752614
Нема Залиха
Менгемето е изработено од специјално густо железо со сфероиден графит (SG Iron), благодарение на што..
Менгеме ротирачко со наковална, 100mm, 6,4kg, отворање 70mm, EXTOL PREMIUM
8812602
Нема Залиха
Главни технички параметри: со наковална, вилици калени на HRC 50-58: ширина 100mm, 6,4kg опис: ..
3,390 ден.
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52. 100mm, 4,5kg опис:..
1,720 ден.
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52. ширина 125mm,..
2,890 ден.
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52,ширина 150mm, ..
3,390 ден.
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52. 100mm, 7,2kg опис: отво..
1,990 ден.
Mенгеме ротационо, 125mm, 10,4kg, отворање 125mm, сила на стегање 25kN, EXTOL PREMIUM
8812623
Нема Залиха
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52. 100mm, 10,4kg опис: отв..
Главни технички параметри: Со наковална, вилици калени до тврдост HRC 48-52. 100mm, 15kg опис: отвор..
3,870 ден.
Loading...
Loading...
Loading...