Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Алатки за Сечење

Алатки за Сечење
Прикажи:
Подреди по:
Секач за кружни отвори со нагодување, ∅20-90mm, за монтажа на дупчалка, EXTOL CRAFT
103900
Нема Залиха
Главни технички параметри: дијаметар ∅20-90mm опис: за монтажа на дупчалка ..
235 ден.
Секач за кружни отвори со нагодување , ∅20-94mm, за монтажа на дупчалка, EXTOL CRAFT
103940
Нема Залиха
Главни технички параметри: дијаметар ∅20-94mm опис: за монтажа на дупчалка ..
624 ден.
Алат за сечење плочки, 800mm, FORTUM
4770808
Нема Залиха
Главни технички параметри: 800mm, max.18 mm дебелина на плочка, max должина на сечење 860mm, со поде..
Алат за сечење плочки, 1000mm основа 1240x658mm, FORTUM
4770810
Нема Залиха
Главни технички параметри: Алат за сечење плочки, 1200mm, димензии на основа 1240x658mm, max. д..
Алат за сечење плочки, 1200mm, основа 1438x658mm, FORTUM
4770812
Нема Залиха
Главни технички параметри: Алат за сечење плочки, 1200mm, димензии на основа 1438x658mm, max. должин..
Алат за сечење плочки со секач за кружни отвори, 600mm, EXTOL CRAFT
687
Нема Залиха
Главни технички параметри: дијаметар 400mm, пречник на отвори 30-80mm, агол на сечење 0-45..
2,490 ден.
Главни технички параметри: Алат за сечење плочки со секач за кружни отвори, 400mm, EXTOL CRAFT ..
2,190 ден.
Алат за сечење плочки STANDARD, 400mm, EXTOL CRAFT
80493
Нема Залиха
Главни технички параметри: Алат за сечење плочки STANDARD, 400mm, EXTOL CRAFT..
834 ден.
Loading...
Loading...
Loading...