Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ласерска техника

Ласерска техника
Прикажи:
Подреди по:
Линеарен ласер самонивелирачки, вкрстосувачки
4780210
Нема Залиха
професионален ласер со вертикален и хоризонтален зрак, самонивелирачки, точност +- 0,3mm/1m ..
Ласерско метро  40m, во комбинација со метро лента 5m, 19mm, автостоп
4780275
Нема Залиха
Должина на мерење 0,129-40m, ширина на лента 19mm, со магнет, автостоп, со закачалка за на ремен. ..
Безконтактен термометар IR, инфрацрвен со сонда
4780401
Нема Залиха
Ласерски термометар за мерење на температура на далечина.Опсег од -50°C до +800°C.Точност на..
Главни технички параметри: должина на мерење 0,05-40m, точност на мерење +-1,5mm, мин..
3,490 ден.
Главни технички параметри: должина на мерење 0,05-80m, точност на мерење +-1,5mm, минималн..
3,990 ден.
Ласер самонивелирачки линеарен, вкрстено-нивелирање 1H1V, EXTOL PREMIUM
8823301
Нема Залиха
Наменет за надворешна употреба, препорачана max должина 10m, напојување : батерии 2x1,5V тип AA..
2,990 ден.
Технички параметри: 1H1V, (1 хоризонтален + 1 вертикален зрак, точност: 0,3 mm/1m , препорачано макс..
3,190 ден.
Ласер линеарен, само-нивелирачки 4V1H6D, 360°, EXTOL PREMIUM
8823311
Нема Залиха
Самонивелирачка функција, Благодарение на висококвалитетната механика, ласерот за кратко време се ни..
Loading...
Loading...
Loading...