Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Резни и Брусни Плочи

Резни и Брусни Плочи
Прикажи:
Подреди по:
Диск за сечење метал, 5пар, 125x1,0x22,2mm, EXTOL CRAFT
106902
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: 125x1,0x22,2mm, норма: EN 12413 ..
199 ден. 169 ден.
Диск за сечење метал, 5пар, 115x1,6x22,2mm, EXTOL CRAFT
106910
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: 115x1,6x22,2mm норма: EN 12413 ..
143 ден. 122 ден.
Диск за сечење метал, 5пар, 125x1,6x22,2mm, EXTOL CRAFT
106920
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: 125x1,6x22,2mm норма: EN 12413 ..
184 ден. 156 ден.
Диск за сечење метал, 5пар, 150x1,6x22,2mm, EXTOL CRAFT
106930
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: 150x1,6x22,2mm, норма: EN 12413 ..
272 ден. 231 ден.
Диск за брусење дрво 125x22,2mm
10801
-15%
Главни технички параметри: 125x22,2mm, ренде за аголна брусилка, што се користи за брусење меко..
299 ден. 254 ден.
Диск за сечење метал, 5пар, 115x2,5x22,2mm, EXTOL CRAFT
108010
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: 115x2,5x22,2mm, норма: EN 12413 ..
136 ден. 116 ден.
Диск за сечење метал, 5пар, 125x2,5x22,2mm, EXTOL CRAFT
108020
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри:  125x2,5x22,2mm, норма: EN 12413 ..
164 ден. 139 ден.
Диск за сечење метал, 5пар, 150x2,5x22,2mm, EXTOL CRAFT
108030
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри:  150x2,5x22,2mm, норма: EN 12413 ..
234 ден. 199 ден.
Диск за сечење метал, 5пар, 180x2,5x22,2mm, EXTOL CRAFT
108040
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри:  180x2,5x22,2mm норма: EN 12413 ..
259 ден. 220 ден.
Диск за сечење метал, 5пар, 230x2,5x22,2mm, EXTOL CRAFT
108050
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: 230x2,5x22,2mm норма: EN 12413 ..
369 ден. 314 ден.
Loading...
Loading...
Loading...