Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ротирачки Четки

Ротирачки Четки
Прикажи:
Подреди по:
Четка кружна жичана, ∅75mm, виткана жица S 0,3mm, M14x2mm, EXTOL CRAFT
17002
-15%
За отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од заварување и бетонирање од рамни и релативно мазни по..
139 ден. 118 ден.
Четка кружна жичана, ∅100mm, виткана жица S 0,3mm, M14x2mm, EXTOL CRAFT
17003
-15% Нема Залиха
Технички податоци: ∅100mm, брановидна жица S 0,3mm, M14x2mm.&nbs..
229 ден. 195 ден.
Четка жичана, ∅65mm, виткана жица S 0,5mm, M14x2mm, EXTOL CRAFT
17007
-15%
Главни технички параметри: ∅65mm, брановидна жица S 0,5mm M14x2mm. За..
127 ден. 108 ден.
Четка кружна жичана, ∅80mm, виткана жица  S 0,5mm, M14x2mm, EXTOL CRAFT
17008
-15%
За отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од заварување и бетонирање од рамни и релативно мазни по..
169 ден. 144 ден.
Четка кружна жичана, ∅80mm,виткана жица  S 0,5mm дворедна, M14x2mm, EXTOL CRAFT
17009
-15%
За потешки работи за четкање,отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од заварување и бетонирање.&nb..
179 ден. 152 ден.
Четка жичана, ∅100mm, виткана жица S 0,5mm, M14x2mm, EXTOL CRAFT
17010
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: ∅ 100 mm Опис: брановидна жица 0,5mm M14x2mm. За отс..
363 ден. 309 ден.
Четка кружна жичана, ∅100mm, виткана жица S 0,5mm, M14x2mm, EXTOL CRAFT
17012
-15% Нема Залиха
Технички податоци: ∅100mm, брановидна жица S 0,5mm, навој M14x2mm За ..
171 ден. 145 ден.
Четка кружна , ∅150mm, отвор 32mm, дебелина  25mm, EXTOL CRAFT
17018
-15%
Главни технички параметри: ∅150mm опис: отвор 32mm, дебелина 25mm. ..
349 ден. 297 ден.
Четка кружна , ∅200mm, отвор 32mm, дебелина  25mm, EXTOL CRAFT
17020
-15%
Технички податоци: ∅200mm, 32mm,  дебелина  25mm, пластични адаптери 1/2&q..
479 ден. 407 ден.
Четка кружна од плетена жица, ∅100mm, виткана жица S 0,5mm, M14x2mm, EXTOL CRAFT
17024
-15%
Четка за отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од сечење метал и заварување, згура, нерамнини, чи..
145 ден. 123 ден.
Четка кружна жичана, ∅115mm, виткана жица S 0,5mm, M14x2mm, EXTOL CRAFT
17025
-15%
Четка за отстранување на боја, 'рѓа, остатоци од сечење метал и заварување, згура, нерамнини, чи..
145 ден. 123 ден.
Loading...
Loading...
Loading...