Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Листови за Пила

Листови за Пила
Прикажи:
Подреди по:
За режење иверица, тврдо дрво, ламинат, фурнир.пластика. Тип на рез: чист рез. Главни технички парам..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 75x2,5mm, прифат BOSCH, EXTOL PREMIUM
8805003
Нема Залиха
За режење иверица, тврдо дрво, ламинат, фурнир. Тип на рез: чист закривен  рез. Главни тех..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 75x2,5mm, прифат BOSCH, EXTOL PREMIUM
8805005
Нема Залиха
За режење иверица, тврдо дрво, шперплоча, ламинат, фурнир. Тип на рез: чист рез обратни заби. Г..
250 ден.
За режење иверица, тврдо дрво, тип на рез: брзо режење. Главни технички параметри:дебелина од 1,2 мм..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 75x4,0mm, прифат BOSCH, EXTOL PREMIUM
8805009
Нема Залиха
За режење иверица, тврдо дрво, ламинат, тип на рез: многу чист. Главни технички параметри:дебелина о..
250 ден.
За сечење иверицa, тврдо дрвo, шперплоча, фурнир. Тип на рез: Брз груб рез. Главни  технич..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 57x1,5mm, прифат BOSCH, EXTOL PREMIUM
8805201
Нема Залиха
За сечење алуминиум, челик, други метали, пластика. Тип на сечење: крив рез. Главните технички ..
250 ден.
За сечење тврдо дрво, ламинат, пластика. Тип на сечење: чист рез. Главните технички параметри: дебел..
300 ден. 199 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 106x1,8mm, прифат BOSCH, EXTOL PREMIUM
8805205
Нема Залиха
За сечење алуминиум, челичен лим, други метали, цевки, пластика. Тип на сечење: отпорни на крше..
350 ден.
За режење иверица, тврдо дрво, пластика, тип на рез: чист рез. Главни технички параметри:дебелина од..
250 ден.
Лист за убодна пила 5пар, 75x2,5mm, прифат UNIVERSAL, EXTOL PREMIUM
8805503
-20% Нема Залиха
За режење иверица, тврдо дрво, фурнир. Тип на рез: чист закривен рез. Главни технички параметри: деб..
250 ден. 199 ден.
Loading...
Loading...
Loading...