Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Брусна хартија

Брусна хартија
Прикажи:
Подреди по:
Брусна хартија, кружна ERSTA, пакување 50 пар. ∅125mm, P40, со лепенка, 8 отвори
235040
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: ∅125mm, гранулација P40, со лепенка, 8 отвори, ..
1,250 ден. 1,063 ден.
Брусна хартија, кружна ERSTA, пакување 50 пар. ∅125mm, P100, со лепенка, 8 отвори
235100
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: ∅125mm, гранулација P100, со лепенка, 8 отвори, ..
1,250 ден. 1,063 ден.
Брусна хартија, кружна ERSTA, пакување 50 пар ∅125mm, P120, со лепенка, 8 отвори
235120
-15% Нема Залиха
Главни технички параметри: ∅125mm, гранулација P120, со лепенка, 8 отвори, ..
1,887 ден. 1,604 ден.
Loading...
Loading...
Loading...