Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Фрези

Фрези
Прикажи:
Подреди по:
Фреза за брусење метал, цилиндрична, со рамно чело, 10x20mm, оска 6mm
8703714
Нема Залиха
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
Фреза за брусење метал, цилиндрична, со рамно чело, 12x25mm, оска 6mm
8703715
Нема Залиха
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
Фреза за брусење метал, цилиндрична, со топчесто чело, 10x20mm, оска 6mm
8703724
Нема Залиха
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
Фреза за брусење метал, цилиндрична, со топчесто чело, 12x25mm, оска 6mm
8703725
Нема Залиха
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
Фреза за брусење метал, со топчесто чело, 10mm, оска 6mm
8703734
Нема Залиха
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
Фреза за брусење метал, со топчесто чело, 12mm, оска 6mm
8703735
Нема Залиха
EXTOL INDUSTRIAL фрезите  се изработени од високо квалитетен карбид волфрам и се погодни за бру..
Loading...
Loading...
Loading...