Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Комбинирани Сетови

Комбинирани Сетови
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: Бургии за метал: 2-2,5-3-4-5-6-8mm, бургии за дрво: 4-5-6-8-10mm,бургии п..
1,490 ден.
Сет бургии и битови 44пар,  EXTOL PREMIUM
8801992
Нема Залиха
Главни технички параметри: битови  1/4“x25mm (-) 4-5-6mm, PH1-2-3, PZ1-2-3, TORX10-1..
1,230 ден.
Сет бургии и битови 75пар, EXTOL PREMIUM
8801993
Нема Залиха
Главни технички параметри: битови 1/4“x 25mm (-)3-4-5-5-6-6-7mm, PH0-1-2-2-2-3, PZ0-1-2-2-2-3,..
1,880 ден.
Loading...
Loading...
Loading...