Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ѕидарски Бургии

Ѕидарски Бургии
Прикажи:
Подреди по:
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
30 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
35 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
40 ден.
Ударна бургија за бетон ∅6x100mm, EXTOL PREMIUM
8801303
Нема Залиха
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
45 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
70 ден.
Наменети за дупчење во бетон, гранит, ѕидови,блокови, цигли,и слични материјали, димензии &empt..
60 ден.
Главни технички параметри: 10*120mm, карбиден врв од SK  челик, кален со тв..
85 ден.
Главни технички параметри: 10*200mm, карбиден врв од SK  челик, кален со тврдина ..
110 ден.
Loading...
Loading...
Loading...