Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Кружни Бургии

Кружни Бургии
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 7 дијаметри: 26-32-38-45-50-56-63mm, max. длабочина на дупчење 45mm &n..
125 ден.
Главни технички параметри: 5 ширини: 60-67-74-81-95mm, max. длабочина на дупчење 33mm, калени заби ..
275 ден.
Технички параметри: 7 ширини: 26-32-38-45-50-56-63mm, max. длабочина на дупчење 33mm, калени заби. ..
179 ден.
ширини ∅19-22-25-29-38-44-51-64mm, за дрво, гипскартон, иверица и др, max. длабочина на дупчењ..
310 ден.
Главни технички параметри:∅19-22-29-38-44-57mm, опис: max. длабочина на дупчење 38mm, за дрво,..
1,990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...