Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Бургии за Дрво

Бургии за Дрво
Прикажи:
Подреди по:
Бургија за конформати, ∅7mm, носач ∅10mm, HSS, EXTOL PREMIUM
8801207
Нема Залиха
Главни технички параметри: ∅7mm носач: ∅10mm материјал: HSS ..
219 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅6x260..
185 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри: ∅8x26..
189 ден.
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри: ∅10x260mm ..
195 ден.
Спирална бургија за дрво, ∅12x260mm, EXTOL PREMIUM
8801233
Нема Залиха
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри: ∅12x2..
Спирална бургија за дрво, ∅14x260mm, EXTOL PREMIUM
8801234
Нема Залиха
За дупчење во дрво со висока прецизност. 6-стран прифат. Главни технички параметри:∅14x26..
Loading...
Loading...
Loading...